Rusta och matcha för nytt jobb

Arbetsförmedlingen tar nu konsulter till hjälp för att få fler människor i arbete. Med tjänsten rusta och matcha får du chans till en egen plats i yrkeslivet.

Det förväntas att man aktivt söker jobb för att få sin försörjning tryggad. Det är också många som söker massor av jobb utan att ens få svar från företagen. Det kan vara svårt att sälja in sin arbetskraft när det är mängder av ansökningar till varje ledigt jobb. Arbetsgivarna väljer ut ett fåtal som verkar vara de mest meriterade.

Kanske vill du ha mer hjälp än så. Du kanske inte riktigt vet hur du skriver en platsansökan så att du blir intressant för en arbetsgivare. Det kan en leverantör av rusta och matcha hjälpa till med. Dessutom har dessa konsulter ett stort kontaktnät, och de kan tipsa om vilka företag som behöver anställa folk just nu.

Rusta och matcha är en chans

Med Arbetsförmedlingens tjänst, där de anlitar en leverantör av rusta och matcha, får du en mer handfast hjälp till att hitta det jobb som är det rätta för dig. Är du utåtriktad, kanske du vill ha ett jobb där du träffar folk eller svarar i telefon. Om du helst arbetar ensam med detaljuppgifter, kan det finnas avsynings- eller kontrollmoment att göra på någon industri.

Du kan också få tips om yrkesutbildningar du kan söka och eventuella praktikplatser på orten där du kan få arbetsträna. Rusta och matcha är en coach som kan ge dig tips på ny och avlönad sysselsättning.