Hoppa över flyttstädning i Stockholm

Många längtar efter den stundande flytten. Andra fasar då de helst slipper den flyttstädning i Stockholm som väntar. De lämnar över till en städfirma.

Trots att det är en hel månad kvar till Anna och Micke ska flytta från Stockholm till Uppsala har de börjat våndas. Bägge två ser mycket fram emot att få bo i Uppsala. Det är allt som måste göras innan som tar emot. Saker ska packas, men värst av allt, något båda är överens om, är flyttstädningen.

De har otroligt nog redan ordnat garaget då bilen gott kunde stå ute nu när vädret var bra. Källarförrådet skulle de också ta så snart de fått tillgång till det nya huset. Då var bara deras stora trea kvar. Men det var tvunget att vänta tills lägenheten tömts. Vad de inte visste var att Mickes mamma hade kontaktat flyttfirman och bokat flyttstädning i Stockholm.

Överraskade av flyttstädning

Dagen då det var dags för själva flytten hade de blivit tillsagda att åka till nya huset och öppna. Parets mammor skulle se till att flyttfirman kom in i den gamla lägenheten. De skulle förbereda för städningen tills Anna och Micke kom tillbaka. Paret stönade vid tanken på att komma tillbaka, men det bestämdes att det kunde vänta till nästa dag.

Dagen därpå hade Anna och Micke åkt för att komma fram lagom till lunch. Ingen av dem hade någon lust men det var skönt att veta att de skulle få hjälp. När de kom till lägenheten luktade det redan rengöring och de gissade att städningen var igång. Istället möttes de av en lägenhet som genomgått flyttstädning. Inne i hallen stod två leende mammor.