Fruktkorg på jobbet – ett sätt att bidra till god hälsa i Stockholm

Vad kan man vinna på att beställa fruktkorgar till sitt företag i Stockholm? Vad sägs om friskare personal, gladare personal och en spontan träffpunkt?

Tar du en frukt i början på dagen kan det få en liknande effekt likt den då du tar en kopp te eller kaffe. Vad som sker är att efter en liten stund kommer det att sätta fart på dina binjurar och du kan börja prestera utan att vara under konstant stress. Lite fruktsocker gör susen på morgonen utan att skada din kropp.

Istället för att hänga vid kaffeautomaten på jobbet blir fruktkorgen den spontana träffpunkten på dagen. Som grädde på moset kan man nog säga att steget inte är långt till att diskutera olika sätt att bibehålla sin hälsa. Vem vet hur det kan komma att leda företaget framåt.

Beställ en fruktkorg till ditt företag i Stockholm

För dig som är företagare kan man nog med fog säga att frisk personal kostar mycket mindre än en sjuk sådan. Det är en smart sak att beställa fruktkorg i Stockholm och få den levererad till ditt företag. Då vet din personal att du tänker på dem och är mån om att de ska ha det bra.

Med en sådan omtänksamhet är steget inte långt till att beställa lite massage och erbjuda dina anställda det på arbetstid. Det höjer immunförsvaret ytterligare och du kan med glädje se fram emot att ha en personalstab som stannar länge, presterar det de ska och ständigt mår bra.