Ett flexibelt passersystem för BRF

Istället för att hålla på med en massa nycklar som kommer bort och tappas är det så mycket bättre att satsa på ett passersystem för BRF, för då har man full koll på att rätt personer har tillträde.

Det är inte bara det att man slipper ha en massa tunga och dyra nycklar att hålla reda på, man får dessutom så mycket bättre koll på vilka som har nycklarna. Ett passersystem för BRF är ett modernt och bekvämt sätt att lösa problemet med att skapa trygghet och bekvämlighet för de boende.

Systemet går ut på att alla som ska ha tillgång till en fastighet får en nyckeltagg av plast istället för en tung och vass nyckel. Taggen är programmerad med precis de behörigheter som innehavaren ska ha.

Ett passersystem för BRF gör att man verkligen kan vara uppdaterad och ha koll

Alla som har försökt ha full koll på ett nyckelsystem vet hur svårt det är. Nycklar tappas bort eller blir stulna, och då måste man ändra lås och göra nya nycklar. Är det en huvudnyckel som har försvunnit måste man byta ut hela systemet. Det är ju sånt som inte ska hända, men det händer ändå.

Har man istället ett passersystem för BRF, avprogrammerar man helt enkelt den försvunna taggen och den går inte längre att använda. Detta gör ju också att man kan avprogrammera nyckeltaggar som lånats ut till hantverkare, hemtjänst eller andra tillfälliga besökare. En vanlig nyckel som lånats ut kan ibland vara svår att få tillbaka.