Akut kontorsflytt i Stockholm

Ibland blir det bråttom. Det kan vara en husägare som gått i konkurs eller mögel- eller vattenskador som gjorde att en kontorsflytt i Stockholm blev akut. Då finns alltid räddarna i nöden.

Lena kom till kontoret tidigt. En vana som var svår att bryta. Denna dagen skulle dock bli allt annat än vanlig. Hon kom in och hängde av sig kläderna i personalrummet . Hon gick sedan genom kontorslandskapet utan att tända lyset när hon hörde ett ljud som inte passade in. Samma ljud som när man trampar i blött gräs.

Dunklet gjorde att hon inte kunde se något på den mörkröda heltäckningsmattan. Ljusknappen trycktes in och hon blev stående. Heltäckningsmattan var täckt av vatten.

Kontorsflytt till Stockholm

En toalett hade svämmat över och hela helgen hade vattnet runnit. Hon ringde huvudkontoret som direkt bokade en firma som gjorde kontorsflytt i Stockholm. Lyckligtvis kunde de komma med kort varsel. Allt skulle magasineras och personalen flyttas till huvudkontoret. Nu var det bråda tider. Allt som var i riskzonen skulle packas medan annat kunde stå kvar på hyllor och i förråd som klarat sig.

En rörmokare skulle rycka ut med det samma. Flyttfirmans personal skulle ta bort mattorna och köra dem till soptippen. Sedan skulle de städa och torka ur så gott det gick.

Flyttfirman hade även fått förfrågan om de kunde frakta tillbaka allt när de skulle flytta tillbaka. Något de försäkrade att de kunde göra.

Lena som varit spindeln i nätet sedan den tidiga morgonen var tacksam över den snabba kontorsflytten och flyttfirmans fantastiska personal.